Zelfstandige Klinieken Nederland

Het Allergologie Centrum Arnhem/Velp heeft voldaan aan alle toetsingscriteria die gepaard gaan met het verkrijgen van het keurmerk Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) en is daarmee sinds 30 augustus 2013 een onafhankelijk ZorgBehandelCentrum (ZBC).
  • Het ZKN heeft zich tot doel gesteld om  transparante hoogwaardige kwaliteit van zowel het medisch handelen als de organisatie van een zelfstandige kliniek te garanderen.
  • Om dit doel te bereiken heeft ZKN gekozen voor een onafhankelijke professionele certificeringinstelling: KIWA. ZKN stelt zich ten doel om uitsluitend door KIWA gecertificeerde klinieken als lid te hebben.
  • Kiwa is een internationaal opererend kwaliteitszorgbedrijf dat voortdurend bezig is om processen, producten, medewerkers en organisaties te verbeteren. Dat doen zij door de markt terzijde te staan bij certificatietrajecten, maar ook door het aanbieden van training, inspectie, research en technologische kennis. Kiwa werkt voor opdrachtgevers in tal van sectoren zoals gezondheid & zorg.